BDAY/SMÖGEN

Jag är så jäkla sämst på att uppdatera mina medier just nu förutom typ insta story och instagram. Youtube och bloggen har fått lida lite men jag är så jäkla inne i allt jag gör just nu och lever verkligen denna sommaren och då är det tyvärr såhär det får bli då&då.

Jag hade en fantastisk födelsedag iallafall! 23 Juli blev jag hela 26 år och det känns skit bra! Kanske en gnutta ångest är jag är närmre 30 än 20 haha.

Jag firade med barndomsvänner och kompisar från Örebro i lördags i Örebro, med familj och släkten i söndags och då firade vi min systers ena son Liam också som fyllde 9. Der kändes så mysigt att få komma hem och träffa familjen också!

I måndags på min själva födelsedag åkte jag till Smögen och mötte upp Andy och Marie. Vi spenderade 3 dagar i Smögen (första gången jag besökte Smögen) och jag älskar verkligen Västkusten. Kommer definitivt åka tillbaka nästa år!!

I torsdagsmorgon kl 03 hämtade jag upp Julia och så åkte vi och mötte upp resten av gänget som vi skulle till Visby med. Efter ca 2,5h i bilen anlände vi till Nynäshamn och tog färjan över till Gotland.

Nu är jag här i Visby och idag är andra dagen vi spenderar här. Bilder och inlägg om min vistelse här kommer en annan dag!!!! Pussssssss

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *