TACK OCH NEJ TACK GOTLAND

Godkväll kära ni!

Hoppas allt är bra med er. Jag mår bra förutom att jag gått och blivit sjuk. Ärligt talat så har jag tänkt i några dagar att det är konstigt att jag inte blivit sjuk ännu med tanke på hur mycket jag farit runt och härjat så det var väl på tiden I guess.

I torsdags hängde vi på stranden och sen blev det beach party på eftermiddagen vilket var sååååå kul! Vi alla total somnade vid kl 20-21 och sov tills dagen efter, jag tror vi behövde det med tanke på att dagsfest på Kallis väntade oss. Kallis var huuuur kul som helst. Det var min första gång där, jag var där med världens skönaste peeps och träffade på så mycket skönt folk. Jag ÄLSKAR dagsfester, det är så mycket bättre än att festa på kvällen + att man slipper bli bakis dagen efter haha! Dock kände jag redan på fredagskvällen att jag började bli sjuk så när jag vaknade upp på lördagen hade min hals svullnat så mycket så jag fick ont bara jag andades. Så, ett besök på akuten blev det då vårdcentralen var stängd och tydligen hade jag fått halsfluss och fick antibiotika utskriver, heja mig!

Idag har jag kommit hem till Örebro, jag hämtade bailey (SOM JAG LÄNGTAT) och så åkte jag till lägenheten och sov. Nu ska jag nöta några avsnitt av Handsmaid’s tale och kurera mig! TACK Gotland för en galen dag på Kallis men nej tack för att vara sjuuuuuk! PUSS

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (3)
 • Maria

  Bodde inte du i Malmö? Har du flyttat till Örebro

 • Hanna

  Hej! Jag och min tjejkompis ska till Malmö nästa helg. Tänkte kolla med dig om du har några bra tips på restauranger som du kan rekommendera?

 • Linda

  Hanna, gå till la Roche bra mat och bra musik känner de som spelar där på helgen latinomusik😊

  Och till Josephine om jag vore dig hade jag gått och pratat med en psykolog mest för att bearbeta det som varit även om du inte tänker på det nu så kan sanningen hinna fatt en och det är då man faller. Och angående killar en dag hittar du den rätta alla människor har sitt förflutna och sitt bagage. Så tror faktiskt män är lika känslokalla som vi blir efter att vi blivit bedragna. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *