En GOD morgon

Godmorgon kära ni! Ja, det är en god morgon. Jag känner mig äntligen frisk, antibiotika är verkligen guds gåva till oss, jag har varit ute och promenerat med Bailey, ätit en as god frukost och nu ligger jag och kollar på ett avsnitt sv Handmaid’s Tale. Har ni sett den serien? Om inte, kolla direkt! Den finns på HBO.

Helt ärligt kommer jag nog ligga här hela dagen och nöta denna serie. Jag kan inte sluta titta för det är såååå spännande!! Dock ikväll ska jag på middag med en vän, Mathilda, och kl 14 ska jag på pedikyr (ÄLSKAR PEDIKYR) men tills dess ska jag bara gosa ner mig och titta på serier. Ibland måste man göra sånt och ärligt talat är det typ det bästa som finns. Ha en fin dag lovies!! Btw, igår gjorde jag mina naglar. Ingen Spons utan jag betalade och det var så skönt att ”slippa” behöva lägga upp en bild haha men, det jag vill komma fram till är att jag är så galet nöjd!! Dom var verkligen jätte duktiga på den salongen och jag smet bara in där i farten i panik för mina naglar jag hade innan var i fruktansvärt skick!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *