KÖPENHAMN

Hallå babes!

I förrgår kom 2 av mina Örebro vänner hem till mig i Malmö. Vi ska gå på Big Slap i helgen och planerade även in en tripp till Köpenhamn där vi var igår. Helt ärligt så ångrar jag mig sjukt mycket att jag bott i Malmö senaste 2,5året! Det hade varit så mycket bättre att ha bott i Köpenhamn under denna tiden och pendlat till Malmö om man nu behövde vara i Sverige. Jag ÄLSKAR Köpenhamn.

Först åt vi lite på The Union Kitchen, (rekommenderar deras brunch!!!!) och sen gick vi runt och tittade i butikerna lite. Jag hade ett Prada skärp jag fick i födelsedags present av min familj och jag gillade det inte så mycket så jag skulle byta det till något annat och väl i butiken tog de fram en SÅ FIN VÄSKA och jag kunde inte hålla mig så det fick bli den. SO HAPPY!!

Kommer visa den i en vlogg som kommer upp imorgon!

Förutom det åkte vi till ett ställe som hette Zeleste. Det är en suuuuper mysig restaurang som ligger precis vid hamnen i Köpenhamn och hade otroligt god mat. När man stod utanför så förstod man inte riktigt att det var en restaurang och när man gick in var det super super mysigt verkligen!! Rekommenderar!!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *