SÅHÄR ÄR DET

Som ni kanske sett på min instagram så ska jag sälja min lägenhet i Malmö.
Jag förstår om inte ni riktigt hänger med i vad som händer, jag hänger knappt med själv då jag inte riktigt haft koll på vad jag vill med allt.

Så, vi tar det från början.
Jag och mitt ex gick isär och skulle sälja lägenheten. Då hade jag planer på att studera i Malmö så jag bestämde mig för att köpa ut mitt ex istället för att sälja lägenheten och bo kvar där tillsammans med Bailey. Nu har jag andra planer som jag inte riktigt vill avslöja ännu men i grund och botten handlar det om att jag ska flytta och kommer inte bo kvar i Malmö därför säljer jag nu lägenheten.
Detta var inte planen från början men nu blir det så och jag är jätte glad för det. Helt klart rätt beslut. Jag kommer flytta hem till Örebro tills nästa grej händer för att jag vill bo nära mina föräldrar, syster och hennes barn, släkt och vänner. Jag har bott tillräckligt långt bort och länge ifrån dem så att komma hem ett tag känns helt underbart.
Jag kommer bo i en egen lägenhet i Örebro och så fort jag sålt och de nya ägarna tar över så flyttar jag. SHIT vad jag kommer sakna mina Malmö vänner. Det är helt sjukt hur nära jag kommit tjejerna jag umgås med här på så kort tid. När jag flyttade hit hade jag ingen aning om hur det skulle bli och även fast det i slutändan blev lite knasigt så är jag så glad att jag fått träffa de personer jag idag kallar mina nära vänner härifrån.

HÄÄÄÄÄÄR kan ni se hela annonsen på hemnet. DELA GÄRNA! 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *