UNDERBAR HELG

Goddag babes. Hoppas ni alla har haft en bra helg, det har jag tack.

I lördags var det Kopparbergs event innan Big Slap. Det var hur trevligt som helst och jag fick träffa en del andra profiler jag inte träffat förut tex Anna & Kristian. Världens skönaste personer och världens gulligaste par! Sen var ju Skam William på plats och jag måste väl ändå erkänna att en del av mig blev lite starstrucked. Skam, andra säsongen när Nora och William blir kära är ju helt fantastisk och sen dess har man ju bara älskat honom.

Mina Örebro tjejer åkte precis hem till Örebro och jag ska sätta igång och stor städa här hemma. Ni vet, en helg med 3 tjejer. WOW, det blir en del att städa kan jag lova. Jag har iallafall haft en helt underbar helg och kommer sakna tjejerna! Tur att mamma kommer till mig imorgon så behöver jag inte vara ensam så länge.

Här ser ni också min nya väska jag köpte i fredags i Köpenhamn. Den är sååååå speciell, så fin och jag älskar att jag inte sett den på någon annan innan. Det är en perfekt storlek och passar perfekt som ”kamera väska” och jag bara älskar att bandet är rejält och brett. Jag har tröttnat på alla ”små band eller små kedjor” på väskor och fått någon mega kärlek till breda och som sagt rejäla band. Vad tycker ni?

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *