NEW NEW NEW

Detta inlägg är i samarbete med Sofacompany

Godmorgon fina ni!

Igår åkte jag och mamma till Örebro med den första ”packningen” dvs typ kläder och små prylar. Resten kommer en flyttfirma få hjälpa till med att bära och kära hit.

MEN, innan jag flyttar helt så vill jag visa min nya inredning jag fått hem. Jag är så så så kär i min soffa från sofacompany och jag är 100% säker på att den kommer passa hur bra som helst i min nya lägenhet också! Min puff, pall och den guldiga tavlan med ”hål” i kommer också från sofacompany! Visst är de fina? Jag äääääälskar ALLT!!!

Kuddar och mattor kommer från jotex och om ni vill att jag ska länka dem i ett annat inlägg så får ni kommentera!

När jag först såg allt på hemsidan var jag lite osäker på om rosa skulle bli bra men HJÄLP vad nöjd jag är. Denna inredning är så otroligt mycket MIG och jag har verkligen Linda (@interiorbylindawallgren på instagram) att tacka! Hon har hjälpt mig att välja ut möbler, färger osv då jag är SÄMST på det haha!! Så taaaaack Linda, jag är så nöjd!! Och tack tack tack till sofacompany för den finaste soffan jag sett i mitt liv.

Bilderna är inte ett dugg redigerade och det är för jag vill att ni ska se alla färger på riktigt utan redigering. PUSS PEEPS!

SOFFA HÄÄÄR/PUFF HÄÄÄR/ PALL HÄÄÄR/ TAVLA HÄÄÄR

Btw, minns ni hur det såg ut innan? Tex golvet? Det är sån SJUK skillnad. Jag ska försöka få tag i bilderna jag fick när vi köpte lägenheten också. Det vore så sjukt roligt att få se skillnaden och visa för er!!

Om ni vill veta vart golvet kommer ifrån så just let me know!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *