NU FÅR DET FAN RÄCKA

Seriöst. Idag har jag en riktigt dålig dag. Jag är så LESS PÅ ALLT så varning för psykbryt inlägg.

Jag har varit hes/tappat rösten/haft ret hosta i 1 vecka och 1 dag. Jag ORKAR inte mer. Jag tror inte ni förstår hur jobbigt det är att inte kunna prata normalt, prata överhuvudtaget då jag behöver vara tyst för att inte anstränga stämbanden, att ha rethosta från helvetet som får mig att ligga vaken flera timmar varje natt. JAG ORKAR INTE MER. Har köpt 2 olika mediciner, dricker massa te med honung, jag försöker vila, vara tyst osv men inget funkar. Jag kan ju heller inte jobba dvs spela in videos till min YT och göra mina samarbeten på storys osv för att jag låter ju förjävlig. FUCK vad less jag är på detta nu. Har ni tips på vad man kan göra så skriv gärna.

Orkar inte må såhär, orkar inte packa upp mer och orkar definitivt inte halka efter med jobbet för jag inte kan jobba pga MIN JÄVLA RÖST???????? Ärligt????? Orkar inte handla, tvätta, organisera. Ibland orkar man inte helt enkelt och idag är en sån dag då jag inte orkar ALLS. Eller ärligt talat har jag haft typ 4 dagar av detta i sträck och det är därför jag är så LESS just nu. I helgen får jag även besök av mina babes från Malmö och då vill jag vara frisk och pigg alltså NEEEEEJ JAG ORKAR INTE MEEEEEEER.

Jag tänker ligga här i soffan med täcket exakt hela dagen och inte prata överhuvudtaget. Om jag inte är bättre imorgon kommer jag åka till akuten för då blir jag fan orolig över min röst. PLEASE RÖSTEN KOM TILLBAKA TILL MIG

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (5)
 • martin

  Kom till Adviral och sjukhäng! 🙂

 • Hello

  ingefära shot
  Ingefära Te
  Te med vicks halstabletter
  Varmt vatten med citron
  Eller med honung 🤷🏼‍♀️

  • Lea

   Detta ^Och stackars jävel. Så tråkigt att bara kunna vara hemma. har själv kronisk stämbandsinflammation och folk förstår inte när man inte kan prata. De fattar verkligen INTE. Sjukt påfrestande.

 • F

  Man åker inte till Akuten för att man har tappat rösten… Det är det här som är problemet med de långa kötiderna vi har inom vården idag, att folk söker för precis allting istället för att de är hemma och kurerar sig.
  Var istället hemma och vila, drick mycket vätska och då gärna varma saker, ta halstabletter som bedövar halsen lite, och kontakta istället din vårdcentral om det närmar sig 14 dagar och du inte ser någon förbättring alls.
  Är det så att man behöver ett läkarintyg till arbetet så kan man självklart kontakt vårdcentralen efter 7 dagar, men annars är det bara att vila så att vårdpersonalen faktiskt kan fokusera på att ta hand om de som behöver mer akut vård.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *