PODD DAGS!

Hallå darlings. Jag vet att jag varit ganska off på bloggen men det är för att jag tvekar på om jag ska fortsätta blogga eller fokusera mer på IG och YT. Vad tycker ni?

I onsdags åkte jag till Sthlm och mötte upp goaste Gabriella Bark för att gästa hennes podd ”I sanningens namn”. Det är första gången jag spelar in en podd och jag ÄLSKADE det. Inatt släpptes avsnittet och nu ligger det ute så om ni vill kan ni gå in och lyssna på det HÄÄÄÄR.

Varning! Jag inprincip SKRIKER i podden hahaha. Jag var övertaggad, nervös och satt skit nära mikrofonen så jag typ ja…. inprincip skriker hela avsnittet. Sorry about that! Förutom det är jag super nöjd över min medverkan. Såklart är jag nervös över allt i och med att jag verkligen är ÖPPEN och ÄRLIG med typ allt. Tex vad som hände mellan mig och mitt ex, hur jag är när jag dejtar, vad för sexställningar jag gillar, hur kommer jag lättast, min relation till ångest osvosv. Men over all så är jag så nöjd och blir typ taggad på att starta podd själv då jag tyckte det var så kul! PUSS PÅ ER!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *