Imorse vaknade jag upp och mådde skit. Jag har haft en natt fylld av ångest så låg och svettades och vände och vred på mig i flera timmar innan jag vid 06 bestämde mig för att gå upp. Väl då åt / drack jag efter mitt nya kost schema jag började med idag och tänkte att nu jäklar ska jag ta tag i min hälsa och min kropp men några timmar senare satt man på stan med en vän, drack vin och åt haha! Ibland blir det helt enkelt inte riktigt som man tänkt sig men vad gör det? Egentligen? Jag hade ju kul med min vän och det var viktigare för mig än ett kostschema just då. Imorgon ska jag ha ett benpass kl 10 och att det känns ganska tungt kan jag inte förneka men det känns så jäkla kul att jag ska komma igång med träningen och allt.

Elin är min nya PT och i hela 15 veckor ska hon hjälpa mig med min träning och kost. ”Nya PT” hm…. det är ju inte så att jag haft en tidigare så det är fel att säga NY men hon ÄR min PT som kommer mörda mig i 15 veckor iallafall. I måndags vägde jag mig, tog bilder, mätte mitt fett(?) och sånt där bara för att kunna se skillnaden senare efter alla dessa veckor, det ska bli SÅ KUL!!

Förresten, idag hade jag möte med min nya frisör här i Örebro också. Jag har tid redan nästa torsdag och är såååå taggad på att göra om mitt hår! Mer än så säger jag inte nu men SHIT så kul de ska bli!! Alltså kolla på henne, älsklings pluttis<3

PUSS PÅ ER PEEPS!!!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *