MEN ÄNTLIGEN FUNKAR DET

I samarbete med Erikas skönhet

Jag har testat fransar ca 3-4 gånger förut och varje gång har jag fått en allergisk reaktion så jag har varit tvungen att ta av dem (vilket gör PISSONT). För någon vecka sedan bestämde jag mig för att testa igen hos en ny frans stylist här i Örebro som heter Erika. Jag är riiiiktigt less på att hålla på med lösögonfransar varje gång man vill ha lite ”extra” fransar och det är så skönt att bara vakna upp och känna sig lite fräsch så jag bokade tid och idag var jag och gjorde fransarna och vet ni vad? INGEN ALLERGISK REAKTION! Wohooo

Jag har sett att många gör volym fransar men jag valde att göra en lite mer naturlig look så vi gjorde singel fransar och jag är så så så så nöjd. Fler bilder kommer senare men här ser ni hur det ser ut uppifrån!

Erikas instagram heter @erikasskonheet om ni skulle vara intresserade av att göra fransar eller naglar!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *