NEJ JAG KOMMER INTE SLUTA

Jag gjorde en quiz på min instagram där jag frågade hur många som läste min blogg och om ni tycker jag borde satsa mer på bloggandet eller mer på Youtube och det var såååååå många fler som ville att jag skulle satsa på Youtube så jag skrev något i stil med ”hejdååååå bloggen”. Efter det har jag fått flera meddelanden där ni skrivit att ni ej vill att jag ska sluta blogga så vet ni, jag fortsätter ett tag till! Men, jag kommer satsa mer på youtube än bloggen men bloggen kommer fortfarande uppdateras!

Imorse ringde klockan 07:00. Jag skulle hinna kissa bailey, äta frulle, fräscha till mig och ta mig till frisören tills kl 08:00. Jag är inte en morgon människa som ni kanske vet vid detta lag så det var extremt tufft att gå upp imorse.

Jag spenderade ca 4.5h hos frisören. Ut med gamla löshåret, slinga hela håret och bleka, skölja ur, i med en nyansering i botten, i med en annan kallare nyansering på längderna, skölja ur, föna, i med det nya löshåret och så voilà! Jag kan säga att mitt hår var riktigt trashigt innan. Det har blivit gult från i sommar, slitet och löshåret hade växt ut en hel del så nu känner jag mig som en ny människa igen.

Efter frisörbesöket, (BTW jag gör mitt hår numera hos Angelica på Koafför och barber i Örebro), så tog jag mig till Newlaserclinic för att testa Micro Needling för första gången! Jag ser förjäääävlig ut nu efteråt men det var så nice och jag tror att när huden läkt så kommer det se hur bra ut som helst! HÄR kan ni läsa om Micro Needling.

Relaterar…….

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *