Detta inlägg är i samarbete med Bubbleroom!

Hej babes! Jag har fått höra från nära och kära att ni har det såååå kallt hemma i Sverige och jag kan inget annat säga än att jag är tacksam för jag är där jag är just nu men för att göra er lite gladare kommer jag nu dela med mig av ett vinter erbjudande från Bubbleroom!

Jag har fått hemskickat några jackor som jag fullkomligt älskar. Här ser ni en av dem som jag tycker är perfekt både för höst och vinter då man kan ha varma kläder under den. Den är även perfekt att använda vid ett finare tillfälle tex en fest eller nyår!

Med min kod ”JOSSAN” får ni 10% rabatt på er order!!

Klicka HÄÄÄR för att se Bubbelrooms utbud på jackor! Här är en av mina favoriter:

Visst är den fin? KRAM PÅ ER PEEPS <3

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *