HELLO LAPOINT

I samarbete med LAPOINT

Hej vänner! Idag är andra dagen på Lapoint och vi alla 3 älskar allt med Lapoint hittills. Igår hade vi första surf lektionen och vi alla stod upp så jag är mycket stolt över vår insats måste jag säga!

Då vi är hyfsat jetlaggad samt trötta efter surf och värme så somnade vi ganska tidigt, vaknade mitt i natten och låg vakna ett tag och sen somnade vi om så det har varit lite jobbigt med tiderna men vad gör det egentligen? Vi är ju i SRI LANKAAAA!

Kolla bara så mysigt det är och tänk så många dagar vi har kvar, YAASSSSS! För att läsa mer om Lapoint och se vart mer dem har surf camps (de har flera camps lite överallt) så klicka HÄÄÄÄR!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (3)
  • Jess

    Hej Josephine, jag är nyfiken på hur du ställer dig till att vi svenskar, inklusive du och jag, flyger så mycket att vi anses vara bland de värsta i världen när det kommer till utsläpp per person? För mig sänks varumärket La Point när jag ser att de flyger in influencers för att skapa content åt dem…och ja, jag fattar att man flyget när man tar sig till Sri Lanka men det är fortfarande min åsikt. Hur vill du ta ansvar för ditt flygande eller är det en fråga du ignorerar i ju med ditt arbete? Jag tycker ditt bloggande är superkul att följa.

  • Bianca

    Alltså wow vad lyxigt!! Vad roligt för dig, Har det så jäkla kul nu!

  • Marita

    Wow! Älskar Sri Lanka. Så vackert, fina människor.. så kul o du åkte dit!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *