SRILANKA BILDBOMB

I samarbete med LAPOINT

Sorry about bad update you guys men, jag har varit inne i surfingen och Sri Lanka HELT och har varken hittat tid eller ork för att blogga! Här kommer dock en bild bomb från våra sista dagar på campet! JAG REKOMMENDERAR VERKLIGEN Lapoint. Vi kunde inte hamnat på ett finare ställe med trevligare personal och såååå bra lärare! Jag har lärt mig så mycket verkligen och längtar tills nästa gång jag ska surfa! Kanske blir det på egen hand eller så blir det Level 2 i costa rica i och med att vi gjorde level 1 nu! HÄÄÄÄR kan ni läsa mer om Lapoint om ni skulle vara sugna på att åka på en surfing resa!

För ett par dagar sedan åkte vi till ett ställe som heter Coconutbay eller hill, jag minns inte riktigt men det var ett såååååå drömmigt ställe! Kolla bara!!Jag fotar Bella haha… friendship goals! Här kommer lite surfbilder vi själva fotade men vi hade även en fotograf i lördags som fotade oss och han fick till VÄRLDENS ROLIGASTE bilder när vi flyger av brädan i en våg och gör världens miner. De bilderna får ni se nästa vecka och dem vill ni inte missa, det kan jag lova. Mina fina tjejer!! Vi åkte även på Safari och det var sååååå ballt!! Nästa dag åkte vi till the Fortress (något???) med alla från surfcampet. Det är ett super lyxigt hotell nära där vi bodde och hade den feeeetaste buffén jag ätit och allt är såååå himla billigt här så man blir lika chockad varje gång man ska betala, speciellt på såhär fina ställen! Min älskade Bella <3 detta hade jag på mig btw! Body och klänning från NAKD!

Nu checkade vi precis in på Jetwing Blue och här ska vi bo i 5 nätter sen är det SWEDEN igen!! PUSSSSSS

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *