A STAR IS BORN

Idag har jag haft ett riktigt gråtkalas, min mamma också för den delen. Utan att avslöja för mycket så var filmen ”A star is born” som vi såg på bio ikväll så otroligt sorglig och tårarna bara sprutade. Ni vet när man ser en sådär knas sorglig film och man liksom bara vill skrika ut gråtet men på bio fick vi båda behärska oss hålla in det och då sitter man ju istället och andas som en idiot haha! OM ni ska se den på bio så ta med näsdukar, det kommer behövas!

Det var jag mamma och pappa som gick på bio ikväll. Jag kom ju bara för någon dag hem från Sri Lanka så då myste vi till det med lite bio.

Klockan är nu halv 10 på kvällen och jag ska redan gå och lägga mig då jag är heeeeelt slut efter flyg, olika timmar osv så godnatt på er!! PUSS

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)
  • Jessica

    Asså om man blir lika vacker som både dig o din mamma så ska jag köpa allt vad Mary kay har 🙂 din mamma ser ju ut att vara din syster. Och för att inte bli allt för utseende fixerad så verkar ni ha det väldigt mysigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *