HON ÄR OKEJ … TROR JAG

Bailey mår bättre. Hon kan göra sina behov ute, hon dricker, äter osv men två saker gör mig orolig. Den där struten hon har runt huvudet slänger hon av sig på något jäkla sätt så fort jag tar på henne den så imorse vaknade jag av att hon inte hade den på sig och då har hon ju skickat på stygnen och såret!!!!! PANIK!? Det andra som gör mig nervös är att när dem opererade henne i måndags så hittade dem även bråck och fick sy igen den öppningen som nu förmodligen har öppnas igen då jag såg att bråcket fortfarande var kvar i ljumsken. Detta beror på att stygnen som de sytt där inne för att bråcket ska ligga på ”rätt plats” har spruckit då det är så himla tunn ”vägg” (eller vad man ska kalla det) som de har sytt ihop. Imorgon ska jag till veterinären kl 10:30 och om det är så att det gått upp så måste hon opereras igen då det där ”hålet” som nu kanske gått upp kan komma att ställa till problem i framtiden typ att hennes tarmar osv kan ramla ut ur hålet?? Alltså jag kräks för jag får sån ångest. Det finns inget annat jag hellre vill än att hon ska må bra. Om hon behöver opereras igen så kommer hon behöva opereras i Strömsholm då detta kommer bli en avancerad operation som ingen här i Örebro kan göra. BAHHHHHH blir så jävla nervös… varför händer detta 🙁 mitt hjärta går sönder. Håll tummarna för att det inte är något farligt! Återkommer imorgon!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (8)
 • Sofia

  Rekommenderar att köpa en uppblåsbar ”skyddskrage”, den fick inte min hund av sig, kan se lite roligt och obekvämt ut men tillslut blev hon van och använde den som en kudde när hon vilade! Hoppas det går bra!

 • N

  Det kommer att gå bra <333333333333
  Kramar

 • Pauline

  Det finns uppblåsbara kragar, även bodys du kan ha på henne som kanske fungerar bättre. Vi gjorde liknande OP på min tik och hon var dålig 2 veckor men sedan blir det bra! Men jag vet, värsta känslan när älsklingen är sjuk. Lycka till i morgon!
  Kram ❤️

 • Jag

  Alltså ska någon som beter sig som du beskriver verkligen ha hund? Du gråter i timmar för en kastrering, detta är ett rutiningrepp. Det är nästan helt ofarligt. Tror du det blir bättre för hunden för att du tycker synd om dig själv och gråter i timmar? För att du kräks av nervositet? Du ska ju vara en stabil och uppmuntrande ”flockledare”, inte någon som ligger och tycker synd om sig själv. Hunden tycker inte synd om sig själv och du gör motsatsen till att vara ett stöd till hunden när du ligger och gråter.

  • josephine

   Åh vad bra med tips från coachen<3 tack……
   Snälla rara, det finns ALLTID risker med operationer och narkos. Nu är inte detta heller inte ett rutin ingrepp då de även fick operera annat i samma ”veva” så hon har två stora sår och det har även blivit komplikationer nu i efterhand så snälla tyst med dig och yttra dig inte förens du vet allt vilket du i detta fall ABSOLUT inte gör.
   Har jag skrivit någonstans att jag tycker synd om mig själv? Nej. Och det är väl SJÄLVKLART att jag blir upprörd och ledsen när jag ser hur dåligt hon mår? Vad är du för känslokall människa? Hur kan man inte vara ledsen?!
   Jag hoppas du inte har djur med tanke på hur du resonerar, stackars dem isf som behöver dras med en så känslokall ägare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *