GLOW MED GLOSSYBOX

I samarbete med Glossybox

Hallå fina ni, hoppas allt är bra med er!
För ett par dagar sen fick jag ett megapaket som jag knappt kunde bära hem!! Det ni ser här nedanför är GLOSSYBOX Limited Edition Adventskalender 2018. 
Adventskalendern har 24 luckor och varje lucka innehåller en skönhetsprodukt. Ni kommer få hem allt från hårvård till kroppsvård till makeup till hudvård. Kalenderns innehåll är till ett värde av 4300:- men ni betalar endast 1299:- HUR BRA? Så jäääkla värt tycker jag iallafall!

Titta bara hur fin den är? Vem vill inte ha en sån här att kombinera med choklad kalendern?

Jag får tyvärr inte avslöja vad som finns i kalendern förutom 1 lucka och jag får även spola att kalendern innehåller produkter från HUDA, Nails INC, Mitchell and Peach, INC.redible.
Nedanför ser ni en palette från Huda som heter ”HUDA Beauty Winter Highlighter Palette”. Jag har testat alla färger och jag är heeeeelt besatt. På bilderna hade jag smackat på en hel del highlighter för att det verkligen skulle synas och kolla bara! SÅ FINA FÄRGER.


Jag har även gjort ett youtube klipp där ni kan se färgerna i rörelse och ta del av mer info om Adventskalendern! Klicka HÄÄÄR för att komma till Youtube klippet. Puss på er peeps, ha en fantastisk dag <3

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *