In collaboration with Bourjois Paris

Hej kära ni,
Nedanför ser ni steg för steg hur jag gjort två sminkningar med produkter från Bourjois Paris som nu finns i Sverige! Jag började att göra en mer naturlig look och sen lade jag till lite extra ögonskugga och satte på mig ett rött läppstift för att få en mer dramatisk look. Produkterna säljs exklusivt på Åhlens och jag måste säga att jag är extremt imponerad av dem. De är lättjobbade, blir inte alls som en ”kaka” på ansiktet utan lade sig snyggt och glowigt.
Mina favorit produkter var foundation, concealer och även läpp produkterna. Jag har även gjort en youtube first impression video som ni kan se genom att klicka HÄÄÄÄR.

RESULTATSteg 1 – Healty Mix Foundation
Steg 2 – Healthy Mix ConcealerSTEG 3 – Silk Edition Touch Up Translucent Powder
STEG 4 – Bronzer
STEG 5 – Rouge STEG 6 – Brow Reveal & Brunette PaletteSTEG 7 – Rouge Velvet The Lipstick
Här bytte jag till en annan läppfärg som var min favorit. Den är matt och helt perfekt! – Rouge Edition Velvet Här valde jag att fylla på sminkningen med 2 stycken ögonskuggor för att få till en lite mer fest look.  STEG 8 – Eyeliner Contour Clubbing
Sist men inte minst, rött läppstift! Detta för att få en lite mer dramatisk fest look. Vad tycker ni? – Rouge Velvet The Lipstick

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *