HUR JAG REDIGERAR

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (3)
 • Sars

  Fin video!
  Vart är din blus ifrån? 😍

 • Jess

  Hej Josephine,
  efter att ha läst Anna Abenius debattartikel i Metro häromveckan om influensers inflytande – och speciellt meningen ”Så jag tycker det är dags att ställa dessa aktörer till svars. Hetskonsumtion och lyxiga resor resulterar i nya följare men också i hundratals kilo koldioxidutsläpp. ”, så tänkte jag (faktiskt) på dig. Jag undrar bara hur du resonerar kring ditt flygande? Flyg är ju konstaterat som en miljöbov i ju med de utsläpp de avger och du flyger, enligt mig, ofta. Vad säger ditt samvete? Har du funderat kring några andra alternativ än flyg när du reser? Du är ju en kreativ person och kan ju lätt skapa inspirerande content utan flygresor – eller är det bara så enkelt att du vill flyga av bekvämlighet? Och skiter i konsekvenserna?
  Jag är jättenyfiken på hur du tänker Josephine och det vore så himla roligt att höra ditt resonemang.
  Ha en underbar kväll!

 • maria h

  hur du redigerar dina videoklipp till Youtube kan ju nästa vara?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *