HELLO MIAMI

Faaaaaan jag är riktigt dålig på att uppdatera min blogg, jag vet! Jag är ledsen alltså..

Jag har ärligt talat tappat motivationen helt till både blogg, youtube och instagram och vet inte riktigt hur jag ska få tillbaka det! Jag tror jag känner att allt jag gör är jobb så på något sätt har jag tappat det personliga i det hela, det är därför jag älskar att livea med er osv för det blir liksom ÄKTA.

Just nu befinner jag mig i Miami. Jag är och hälsar på en av mina bästa vänner Angelica som bor här. Det sjukaste av allt är att jag var och hälsade på henne vid EXAKT den här tidpunkten förra året också och jag insåg det typ precis när jag bokade! Så himla sjukt.

Anyways, hittills har vi bara solat, badat, ätit gott, catchat upp och igår blev det även utgång. FYFAN vad jag älskar att gå ut i USA, det är sååååååå mycket roligare än i Sverige.

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *