UNDERBARA KEY WEST

Omg omg omg! Om ni planerar att åka till Florida så mååååste ni åka till Key West!

För 2 dagar sen klev vi upp 06 på morgonen, hyrde en bil, roadtrippade ca 3,5h ner till Key West och hade, ni vet, en sån där riktig girlstrip som man älskar, en SÅN resa! Vi pumpade gammal musik, sjöng så vi alla 3 var helt hesa när vi kom fram, hade dagsfylla, åt en god middag och bara hade semester helt enkelt. UNDERBART.

Andra dagen i Key West hyrde vi varsin Jetski och åkte runt med en guide runt ön och det var heeeeelt amazing! Fyfan vilken frihetskänsla det är att åka Jetski! Vi hade det förut i sommarstugan och jag älskade det men nu, när vattnet var glasklart, solen gassade och vi 3 tjejer åkte tillsammans, det var oslagbart!!! Fan vad lycklig jag är i USA. Vill inte hem men samtidigt så längtar ihjäl mig efter Bailey…

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *