BACK IN SWEDEN

Nu har jag varit hemma ett par dagar och känner mig redan lite deppig. Såklart var det helt amazing att få träffa bailey, familjen och de vänner jag hunnit träffa men det är så grått och dött just nu och varenda människa man pratar med mår typ skit.

Det värsta dock med att komma hem är denna satans jetlag. Igår somnade jag 05 på morgonen och vaknade 16:00!!!!! Alltså jag somnade när det var mörkt och vaknade när det var mörkt, sjukt deprimerande måste jag säga.

Sorry för värsta deppinlägget men det är bara inte en bra dag idag. Inte nog med att jag känner mig sjukt stressad, omotiverad till allt och helt deppig så hets ringde även min släkt mig imorse och hade panik för min kusin inte svarade i telefon. Hon skulle börjat jobba 08 och kl var 9:30 och hon svarade inte när de ringde och hon hade inte varit aktiv på sociala medier på länge så alla var super oroliga. Jag i panik ringde ju henne såklart, hon svarade inte och då börjar man ju tänka det värsta tänkbara. Helt plötsligt ringer hon mig och ba ”jag försov mig bara” PUHHHHH.

Nu ska jag försöka få i mig något att äta och ta tag i den här trötta dagen. Hoppas det blir bättre snart..

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *