80ÅRS KALAS

Hej babes! Hoppas allt är bra med er. Jag är just nu uppe i världens stress tid i mitt liv. Det har inget med december, jul, nyår eller jobb att göra utan det har med andra saker att göra – min flytt. Snart flyttar jag och jag är extremt nervös.

Mitt i detta kaos hade vi ett 80års firande inplanerat (tack gud!!) finns det något bättre sätt att ta en paus ifrån allt än ett släktkalas? Min farfar fyller 80 år idag och igår firade vi honom med middag. Lilla skrutt Cleo, min systers ena barn <3Min pappa hade fixat världens finaste present till farfar. Det är ett foto av farmor och farfar när de först träffades och var nykära och pappa hittade det i ett album och gjorde en tavla av det!

Under middagen så pratade vi mycket om hur det var under farmor och farfars tid. Hur man bodde, hur man levde, hur man dejtade och jag blev alldeles rörd och nästan tårögd när de pratade om allt. Fyfan vad de har fått kämpat sig fram, både som individer och som ett par. Jag ser SÅ upp till dem och skäms över hur vår värld ser ut idag. Vi är så bortskämda när det gäller allt och förhållanden kan jag knappt ens prata om, fyfan vad världelösa 90% av oss är när det kommer till kärlek och att leva tillsammans. Jag vill bara ha ett förhållande så som man hade förr, hatar hur vår ”kärleksvärld” ser ut idag.

Nu ska jag försöka ta tag i livet. PUSS!!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *