WINTER WONDERLAND

Äntligen massa massa snö! Jag blir alltid lika besviken när det inte är snö på julafton så håll tummarna för att det snöar detta år!!!

Hoppas allt är bra med er babes! Jag är tyvärr sjuk igen. Jag förståååår inte vad det är för fel på mig? Jag är glad och tacksam om jag är frisk i 2 veckor då jag fan alltid är sjuk. Jag kanske borda boka en tid på vårdcentralen för en genomgång av ALLT. Har någon av er gjort det?

Anyways, nu har jag äntligen släppt min lilla hemlighet, jag ska flytta till USA!!!!!!!!! Jag är överlycklig och så jäkla taggad men har haft och har så himla mycket att göra inför flytten så tyvärr har mina medier blivit lidandes men, jag lovar att make it up to you när jag bor i LA!!! Alltså förstår ni??? BAHHHH!!!!

PUSS BABES<3

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *