INSTAGRAM PAUS

HALLÅ babes,

Jag såg precis att jag inte lagt upp någon bild på instagram sen den 9 december! Det är hela 11 dagar. Ärligt talat så stressar det mig lite men jag har varken haft tid, ork eller viljan att lägga upp någonting där så då får det va helt enkelt + att jag legat sjuk i 3 dagar nu. Jag känner också att jag inte heller bara vill lägga upp något skit bara FÖR ATT liksom utan jag vill ändå att det ska vara bra material som publiceras. Men jag har iallafall varit aktiv på mina stories, det är lite lättare och faktiskt roligare för där skiter jag typ i vad jag lägger upp, ingen press liksom.

Så fort jag blir frisk ska jag försöka fota lite och få igång feedet igen men tills dess så får ni nöja er med mina stories, PUSS!!!!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *